Palma International Boat Show

Palma International Boat Show 2021'de 03-06 Haziran'da gerçekleşti.

Yaz aylarında düzenlenen heyecan verici bir dizi süper yat gösterileri ile sektörde heyecan yarattı. Yat severlerin, denizcilik uzmanlarının ve ağ oluşturma fırsatlarının mükemmel bir kutlaması olarak kabul edilen ve Akdeniz'in muhteşem konumu bir yana, Palma International Boat Show 2022 bu sezon yapılacaklar listenizde olmalı. 3 Haziran'dan 6 Haziran'a kadar sürmüş olan gösterinin üç günlük süresi boyunca kapılar sabah 10.00'da açıldı ve akşam 20.00'de kapandı.

75 uluslararası katılımcının yanı sıra sektörden 800'ün üzerinde mürettebat ve kaptanın katıldığı fuarın kesinlikle ödüllendirici olduğu kesin. Ayrıca, tamamı 24 metreden uzun olan 80 yat satılıktı, yani pazara girmek istiyorsanız burası tam size göreydi.

Palma de Mallorca'daki Moll Vell'de düzenlenen gösteri, adanın merkezinde yer alıyor ve uluslararası bağlantılı havaalanından sadece 15 dakikalık bir taksi yolculuğu mesafesinde. Ayrıca, daha doğal bir rota arıyorsanız, seyahati biraz daha unutulmaz kılmak için Barselona gibi İspanya'daki limanlardan da feribota binebilirsiniz.

Ortalama 38.000 kişilik bir katılım ve 65.000 m2'lik bir gösteri büyüklüğü ile sunulan çok sayıda aktivite var. Sektörün en iyilerini sergileyen ve benzer düşünen profesyoneller, gemi sahipleri ve hayranlarla tanışmak için ideal ortamı sağlayan rahat atmosferiyle sevilen Palma International Boat Show'un bu kadar popüler olması şaşırtıcı değil.

Gösterinin açıkladığı gibi, “İster komisyonculuk/kiralama pazarına heyecan verici eklemeleri keşfetmeye hevesli deneyimli bir sahibi olun, ister ünlü Yachting dünyasında yeni olun, Palma Superyacht Show şu anda satılık en iyi süper yatlardan bazılarını sunuyor ve/veya tüzük.

Dahası, "Gösterinin, yelken tasarımındaki en son gelişmelerden son teknoloji deniz elektroniğine kadar her şeyi sergileyen kapsamlı kıyı katılımcıları dizisi, başka bir büyük cazibe merkezidir."

Gerçekten de, yatçılığı keşfetmek, önceden var olan denizcilik dünyasına olan sevginizi beslemek veya sadece benzersiz bir şey deneyimlemek için ideal bir zaman! Bu yüzden günlüklerinizi çıkarın ve tarihi kaydedin.

Okuyucunun notu: Palma Uluslararası Tekne Şovu hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, bu yıl katılmakla ilgileniyorsanız veya daha fazla gösteri detayına erişmek istiyorsanız, buraya gitmeniz yeterli.

Paylaş
Son Gönderiler